Clicky


Johnny de Mol ontkent mishandeling van ex opnieuw

Johnny de Mol ontkent mishandeling van ex opnieuw
06-04-2022 19:44 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Johnny de Mol heeft woensdag opnieuw ontkend dat hij zijn ex-vriendin Shima Kaes heeft mishandeld. De presentator doet dit in een schriftelijke verklaring naar aanleiding van een artikel in HP/De Tijd van woensdag. Daarin staan details over de aangifte die Kaes deed van onder meer zware mishandeling door De Mol.

"Voor mij zijn er leukere dagen geweest", reageert De Mol. "Ik heb zelfs nog even getwijfeld of ik wel bij HLF8 zou gaan zitten vanavond, omdat er een publicatie is verschenen waarin mijn ex mij beschuldigt dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd."

Eerder ontkende de presentator ook al dat hij zijn ex, met wie hij tussen 2014 en 2015 samen was, meerdere malen heeft mishandeld. Daar blijft hij bij. "Het is een verhaal dat mij al tijden achtervolgt, het gaat over een relatie van zeven jaar geleden, en die relatie was echt niet allemaal harmonie, maar in alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht, er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan, van mishandeling is geen sprake."

Kaes deed in 2020 aangifte tegen haar ex. Kort daarvoor hadden Johnny de Mol en zijn vader John de Mol al aangifte tegen haar gedaan voor poging tot afdreiging. Als reactie hierop deed Kaes' juridisch adviseur aangifte tegen John en Johnny de Mol wegens het doen van een valse aangifte. Haar juridisch adviseur bevestigde woensdag na het artikel van HP/De Tijd dat Kaes afgelopen week is gehoord door de recherche naar aanleiding van haar aangifte.