Clicky

 
Transport Online - Consumentenprogramma Kassa verhuist naar de maandagavond

Consumentenprogramma Kassa verhuist naar de maandagavond

Consumentenprogramma Kassa verhuist naar de maandagavond
06-04-2022 12:17 | Showbizz | auteur Redactie | Esther van der Wal

HILVERSUM - Na jarenlang vaste prik op de zaterdag, verhuist Kassa vanaf eind deze maand naar de maandagavond. Om het einde van dit tijdperk te vieren, brengt BNNVARA ‘de Nacht van Kassa’: 90 minuten nostalgie-TV waarin wordt teruggeblikt op drieëndertig jaar consumententelevisie. Van Kassa’s allergrootste dossiers die veel impact hadden, met studio’s vol gedupeerden en meerdere wetswijzigingen als gevolg, tot de grootste, leukste, en gekste testen van de afgelopen decennia.

Zegt een scheermesjestest op een mijnenveger van de marine je nog iets? Hoe zagen de eerste uitzendingen met Felix Meurders er eigenlijk uit? En wanneer zagen we Brecht van Hulten en Amber Kortzorg op hun scherpst? Ook wordt duidelijk hoe de Belbus door de jaren heen steeds iets brutaler werd, en zien we naast Ciana Mayam ook nog een paar oud Belbus-presentatoren. Waar scherpe interviews en journalistieke druk nog niet genoeg waren, trok Kassa ook wel eens de stoute schoenen aan, door in de huid van de oplichter te kruipen. En waarom hing Kassa een huis vol met verborgen camera’s? Welke rubrieken was je allang vergeten? Alles komt voorbij in De Nacht van Kassa op zaterdag 9 april om 23.59 uur bij BNNVARA op NPO 1.  

Kassa is vanaf 25 april op de maandagavond te zien om 20.30 uur op NPO 1. Op dit nieuwe tijdstip blijft Kassa doen waar het goed in is. Opkomen voor de consument en vechten tegen onrecht, het bedrijven van betrouwbare consumentenjournalistiek en natuurlijk het uitvoeren van de befaamde tests en het land doorkruisen met de Belbus. Precies zoals je van Kassa gewend bent. En ook online gaat het consumentenprogramma onverminderd door.  

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


    Actuele wachttijd Eurotunnel


    Andere Europese Landen


    Overige Verkeersinformatie

    Rijverboden