Clicky

 
Transport Online - KSO Logistics neemt TG Koeriers over

KSO Logistics neemt TG Koeriers over

KSO Logistics neemt TG Koeriers over
05-04-2022 09:53 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

GOOR - TG Koeriers uit Goor is per 1 april overgenomen door KSO Logistics (eerder Koeriers Service Oost). KSO is een vergelijkbaar koeriersbedrijf die ooit begonnen is in Eibergen en waarvan de hoofdvestiging inmiddels in Doetinchem zit. Het werkpakket van TG Koeriers en KSO vormen een mooie aanvulling op elkaar, waarbij het DNA van beide bedrijven ook nog eens prachtig op elkaar aansluit. Waar TG Koeriers voor opdrachtgevers rijdt als UPS en GLS, biedt KSO een aanvullend netwerk van Trunkrs en Packs. KSO Logistics heeft al veel klanten in Twente en daarom ook de ambitie om als one-stop-shop een vestiging in Twente te openen.

Eigenaar Henri Tijhuis is content met de overname: "Door de overname kan TG koeriers ook in de toekomst de kansen in de competitieve markt goed aan. Voor mij is het belangrijk dat er voor de ruim 90 medewerkers zekerheid van werk en inkomen is en dat er voor hen zo min mogelijk verandert; KSO Logistics is een bedrijf waar persoonlijk contact en een goeie service de uitgangspunten zijn, dat is belangrijk voor de medewerkers en onze klanten." 

Henri Tijhuis zal de komende tijd nog verbonden blijven aan TG Koeriers om de overname op een goede manier te begeleiden.

Voor medewerkers en klanten en partners van KSO Logistics en TG Koeriers verandert er dus voorlopig niets. KSO Logistics blijft werken vanuit de vestiging in Doetinchem en TG Koeriers blijft werken vanuit de vestiging in Goor. Klanten en partners blijven hun vertrouwende contactpersoon aan de telefoon houden en krijgen hun vertrouwde koerier van KSO Logistics of TG Koeriers aan de deur.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden