Clicky

 
Transport Online - Royal Den Hartogh Logistics neemt Zweedse Hedenskogs over

Royal Den Hartogh Logistics neemt Zweedse Hedenskogs over

Royal Den Hartogh Logistics neemt Zweedse Hedenskogs over
04-04-2022 14:11 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM/GÖTEBORG - Royal Den Hartogh Logistics heeft haar aanwezigheid in Scandinavië versterkt door de overname van Hedenskogs Åkeri AB
(vrachtvervoer) en Hedenskogs Tankeri AB (stoomreiniging en opslag) in Göteborg, Zweden. Met deze overname voegt de Den Hartogh Groep een moderne faciliteit toe voor tank containerreiniging en opslag, en een nieuw kantoorfaciliteit.

Hedenskogs Åkeri en Tankeri AB zijn gespecialiseerd in transport, verwarming en opslag van tankcontainers en er zijn dertien medewerkers in dienst. Het opslagdepot is 10.000m2 en biedt plaats aan 150 - 200 tankcontainereenheden. Stoomreiniging wordt ter plaatse uitgevoerd onder strikt veiligheidsbeleid.

Fredrik Kimfors, algemeen directeur Nordics Den Hartogh: “Den Hartogh Nordics bevindt zich in een expansiefase en met deze overname zijn we nu ook gevestigd in een boeiende regio met een eigen thuisbasis en met een sterke groei.”

De familiecultuur van Hedenskogs Åkeri en Tankeri AB met een duidelijke focus op medewerkers en veiligheid past perfect in de manier van werken van Den Hartogh.

“Het personeel is het belangrijkste onderdeel van het succes van een bedrijf, en we hebben fantastisch personeel. We willen goede voorwaarden creëren voor een toekomst waarin alle medewerkers zich ontwikkelen samen met het bedrijf in een positieve spirit”, zegt scheidend eigenaar Gabriella Hedenskog.

Met deze toevoeging is Den Hartogh ervan overtuigd de klanttevredenheid verder te verhogen door stoomreiniging en opslag op eigen terrein te verzorgen. De gedeelde waarden en gemeenschappelijke cultuur van ambitieuze mensen die creatieve logistieke oplossingen realiseren, geven uitzicht op een positieve gezamenlijke toekomst.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden