Clicky

 
Transport Online - Nachtafsluitingen Schipholtunnel van 5-8 april

Nachtafsluitingen Schipholtunnel van 5-8 april

Nachtafsluitingen Schipholtunnel van 5-8 april

DEN HAAG - Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 april 2022 voert Rijkswaterstaat gedurende 3 nachten onderhoud uit aan de Schipholtunnel. Gedurende deze nachten, van 23.00 tot 05.00 uur, wordt er gewerkt in de tunnelbuizen richting Den Haag. De buizen zijn dan afgesloten voor verkeer.

In de nachten van woensdag 6 op donderdag 7 april en van donderdag 7 op vrijdag 8 april geeft dat vertraging voor het verkeer, als gewerkt wordt in de tunnelbuis van Den Haag richting Amsterdam. De extra reistijd bedraagt circa 10 minuten.

Verkeer wordt ter plaatse met behulp van borden omgeleid. Doorgaand verkeer op de snelweg A4 richting Den Haag rijdt via de snelwegen A5 en A9.

Rijkswaterstaat beheert in totaal negentien tunnels in het Nederlandse snelwegennet. Ook de Schipholtunnel valt hieronder. Om deze tunnels in goede conditie te houden, vinden er regelmatig inspecties en onderhoudswerkzaamheden plaats.

Deze geven tijdelijke verkeershinder, maar veiligheid staat altijd voorop: Nederlandse tunnels behoren tot de veiligste van Europa. Gedurende deze nachten worden de systemen getest in de tunnel.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden