Clicky


Heel Holland Bakt trekt opnieuw veel kijkers op de zaterdagavond

Heel Holland Bakt trekt opnieuw veel kijkers op de zaterdagavond
03-04-2022 10:12 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Bijna 2 miljoen tv-kijkers hebben zaterdagavond afgestemd op Omroep Max-hit Heel Holland Bakt en daarmee is het programma het op een na best bekeken programma in de top 25. Het NOS Journaal van 20.00 uur behaalde met iets meer dan 2 miljoen kijkers de eerste plek in de kijkcijferlijst, meldt Stichting Kijkonderzoek.

De derde aflevering van de tiende reeks van de zoektocht naar de beste thuisbakker trok wel minder kijkers dan de aftrap en de tweede aflevering. De eerste aflevering van Heel Holland Bakt trok ruim 2,3 miljoen kijkers en naar aflevering 2 keken er bijna 2,2 miljoen.

De derde plek op de lijst van zaterdag ging naar Ik Vertrek, de reportageserie van AVROTROS waarin Nederlanders worden gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Het programma trok bijna 1,6 miljoen kijkers. NOS Studio Sport Eredivisie viel met bijna 1,2 miljoen kijkers net buiten de top 3. Op RTL 4 was met 891.000 kijkers het nieuws om half acht het best bekeken programma en op SBS6 was dat Hart van Nederland, waarop 611.000 mensen afstemden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats