Clicky

 
Transport Online - Fred Treur nieuwe COO bij TVM verzekeringen

Fred Treur nieuwe COO bij TVM verzekeringen

Fred Treur nieuwe COO bij TVM verzekeringen
01-04-2022 11:37 | Financieel | auteur Redactie | Esther van der Wal

HOOGEVEEN - Fred Treur treedt per 1 mei in dienst als COO van TVM verzekeringen. Philip Venema gaf sinds 2019 op ad interim-basis leiding aan het organisatiegebied van de COO. Venema blijft binnen TVM verzekeringen werkzaam als programmadirecteur.

Treur (47) komt over van de coöperatieve verzekeraar Univé, waar hij de huidige Directeur Financiën is. De Woerdenaar heeft veel kennis van en affiniteit met de verzekeringsbranche. In het verleden werkte Treur ruim 19 jaar voor het Verbond van Verzekeraars, waar hij in diverse (management)functies werkzaam was.

Michel Verwoest, CEO van TVM verzekeringen: "Ik ben verheugd dat Fred ervoor heeft gekozen om bij TVM aan de slag te gaan. Hij heeft ruime ervaring in de verzekeringswereld en in het schadedomein. Met zijn kennis, kunde en persoonlijkheid ziet de Raad van Bestuur in Fred een uiterst geschikte COO om met TVM de komende jaren de geambieerde transformatie en innovatie te realiseren.”

Fred Treur: "De passie voor het werk en de sector bij TVM werkt aanstekelijk. Ik kijk ernaar uit om met mijn collega’s aan de slag te gaan. Als COO ben ik verantwoordelijk voor de schadebehandeling en de dienstverlening. Daar kan het verschil gemaakt worden voor de leden. Het ledenbelang staat bij mij in mijn gehele carrière al centraal."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden