Clicky

 
Transport Online - Mannen die zich meldden in Gillis-zaak geen verdachten

Mannen die zich meldden in Gillis-zaak geen verdachten

Mannen die zich meldden in Gillis-zaak geen verdachten
31-03-2022 14:03 | Binnenland | auteur Redactie

OMMEL - De recherche is nog steeds volop bezig met het onderzoek naar de overval op Mark Gillis in Ommel. Dit richt zich echter niet meer op de vier mannen die zich eerder deze week bij de politie meldden nadat zij in het opsporingsprogramma Bureau Brabant op bewakingsbeelden waren te zien. Ze zijn op geen enkele manier te linken aan de overval en geen verdachten in het onderzoek, meldt de politie donderdag.

Mark Gillis, bekend van de reality-serie over zijn familie op tv, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. In de zoektocht naar de daders liet de politie maandag 28 maart bewakingsbeelden in het opsporingsprogramma Bureau Brabant zien. Daarop was een deel van de overval te zien. De politie liet beelden zien van enkele dagen voor de overval, waarop totaal vier mannen te zien waren die zich verdacht in de omgeving van Mark’s chalet ophielden. Zij meldden zich na de oproep zelf bij de politie.

Na onderzoek lijkt het erop dat zij fans zijn die op die momenten toevallig daar ook op het park verbleven. Zij zijn geen verdachten. De beelden waarop zij te zien waren, zijn inmiddels van de opsporingspagina van de politiewebsite en bij Bureau Brabant verwijderd, meldt de politie.

De zaak wordt nog steeds in volle omvang onderzocht. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,460
Diesel2,298

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden