Clicky

 
Transport Online - Twee doden bij schietpartij in McDonalds in Zwolle

Twee doden bij schietpartij in McDonalds in Zwolle

Twee doden bij schietpartij in McDonalds in Zwolle
30-03-2022 19:30 | Misdaad | auteur Redactie | Esther van der Wal

ZWOLLE - [update 22:24 uur] Bij een schietincident woensdag omstreeks 18.00 uur in een vestiging van fastfoodketen McDonald's aan de Floresstraat in Zwolle zijn twee doden gevallen. Het personeel van de zaak is in veiligheid gebracht. De omgeving van de McDonald's in Zwolle-Noord waar het fatale incident plaatsvond, is afgezet voor onderzoek, meldt de politie.

Tijdens het schietincident waren er ook bezoekers in het fastfoodbedrijf. Volgens de politie zat het restaurant behoorlijk vol met klanten op het moment van het schieten. Geschrokken door het schieten, hebben veel mensen die op de vlucht sloegen en een veilig heenkomen zochten spullen achtergelaten. De politie wil graag in contact komen met mensen die de gebeurtenissen hebben gezien of kort voor het schietincident in het pand waren of op het terrein van de McDonald’s.

De politie is op zoek naar een of meer daders. Er is nog niemand aangehouden. De vestiging van McDonald's en het parkeerterrein erbij zijn afgezet met grote hekken. Er zijn veel politiemensen met voertuigen ter plekke.

Aanvankelijk meldde de politie dat er een dodelijk schietincident was geweest. Daarbij blijken twee mensen te zijn overleden. De politie laat weten vermoedens te hebben wie de slachtoffers zijn, maar dat hun identiteit nog officieel moet worden vastgesteld voordat ze daar informatie over kan delen.

Ooggetuigen vertelden aan RTV Oost dat een man de zaak binnenliep, eerst eten bestelde en aan een tafeltje ging zitten en vervolgens schoot op de twee mannen. Onder de bezoekers ontstond paniek, aldus RTV Oost.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden