Clicky

 
Transport Online - Plofkraak in Leeuwarden

Plofkraak in Leeuwarden

Plofkraak in Leeuwarden
30-03-2022 09:58 | Misdaad | auteur Redactie

LEEUWARDEN - Woensdagochtend heeft er een plofkraak plaatsgevonden op een geldautomaat in een bedrijfspand aan het Gouverneursplein in Leeuwarden. Direct na de plofkraak zijn vermoedelijk twee personen gevlucht op een scooter in de richting van de Prinsentuin. 

De plofkraak vond plaats rond 04:00 uur. Door de explosie is veel schade ontstaan en moesten nabijgelegen woningen worden ontruimd. De politie heeft de omgeving afgezet en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de explosieven en om te controleren of de omgeving veilig is. Er wordt forensisch onderzoek gedaan op het plaats delict en er worden verklaringen opgenomen van getuigen. Ook worden er camerabeelden verzameld, meldt de politie.

Twee personen zijn na de plofkraak op een scooter gevlucht in de richting van de Prinsentuin. De politie is meteen een zoekactie gestart naar de verdachten. Deze werden helaas niet meer aangetroffen. Het is nog niet bekend of er bij deze plofkraak iets is buitgemaakt.

De politie is een onderzoek gestart naar de plofkraak en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,430
Diesel2,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden