Clicky

 
Transport Online - Burger Logistic Services tekent langdurige huurovereenkomst met Prologis

Burger Logistic Services tekent langdurige huurovereenkomst met Prologis

Burger Logistic Services tekent langdurige huurovereenkomst met Prologis
30-03-2022 11:37 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

AMSTERDAM - Burger Logistic Services, onderdeel van Royal Burger Group, heeft besloten om Prologis Park Eemhaven DC3 in Rotterdam te huren. De faciliteit is strategisch gelegen aan Distripark Waalhaven/Eemhaven in de Rotterdamse haven en bestaat uit 8.500 vierkante meter. Met een directe aansluiting op Europa's grootste containerterminal en toegang tot de rest van Europa via wegen, spoor- en binnenvaartverbindingen, kan Burger Logistic Services haar dienstverlening verder optimaliseren en klanten optimale oplossingen bieden.

Toegankelijk en duurzaam

Burger Logistic Services is onderdeel van Royal Burger Group, specialist en onafhankelijk expediteur in het creëren van maatwerkoplossingen voor alle transportbehoeften. Royal Burger Group is wereldwijd actief en biedt een totaalpakket van logistieke dienstverlening. Dit omvat lucht-, zee- en wegtransport, warehousing en distributie, douaneaangiften en supply chain management. George Broeders, Managing Director bij Burger Logistic Services: "Met deze uitbreiding spelen we in op de groeiende vraag van onze klanten naar warehousing-activiteiten en op ons doel om een totaalpakket aan logistieke diensten te leveren. Met zijn strategisch slimme ligging past Prologis Park Eemhaven DC3 perfect in onze strategie. We kijken er naar uit om met Prologis samen te werken en ons bedrijf uit te breiden met deze nieuwe locatie.”

Nieuwe samenwerking

De faciliteit van 8.500 vierkante meter heeft onlangs een upgrade gekregen op het gebied van duurzaamheid. Het dak is volledig bedekt met een 826 kWp zonnestroomsysteem, en in de hele faciliteit is LED-verlichting geïnstalleerd. Marijn van den Heuvel, Capital Deployment & Leasing bij Prologis voegt toe: "We zijn verheugd om deze nieuwe langdurige samenwerking met Burger Logistic Services aan te gaan en hen te helpen bij het opstarten van hun business met ons Prologis Essentials programma".

Prologis werd bij deze transactie geadviseerd door Ooms makelaar.

Foto's

 • J.Roeland
  KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


  Actuele wachttijd Eurotunnel


  Andere Europese Landen


  Overige Verkeersinformatie

  Rijverboden