Transport Online - DailyFresh Logistics benoemt Niels Sneek tot Managing Director

DailyFresh Logistics benoemt Niels Sneek tot Managing Director

DailyFresh Logistics benoemt Niels Sneek tot Managing Director
08-02-2010 13:30 | Overig | auteur de redactie
MAASDIJK - DailyFresh Logistics, specialist in transport & logistiek van groenten, fruit en andere versproducten, heeft Niels Sneek benoemd tot Managing Director.

Niels Sneek (38) heeft Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, met als specialisatie Vervoers- en Haveneconomie. Na zijn studie heeft hij zijn eerste ervaring opgedaan in de sector, waarna hij tot 2005 werkzaam is geweest bij Nolan, Norton & Co. als consultant op het gebied van strategisch advies en implementatie. Vanaf eind 2005 was hij werkzaam als Director Sales & Business Development bij Jan de Rijk Logistics.

Vanuit de aandeelhouders van DailyFresh Logistics, te weten Visbeen, Post-Kogeko en Norfolkline is verheugd gereageerd op de komst van Niels Sneek. Volgens een van de woordvoerders: "Niels brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van Europese transport, distributie en logistiek."

"In zijn laatste functie bij Jan de Rijk Logistics heeft hij nieuwe logistieke concepten geïntroduceerd, waaronder in geconditioneerd vervoer en distributie. Daarnaast zijn wij overtuigd van zijn ervaring en talenten om de strategie van DailyFresh Logistics verder richting en invulling te gaan geven ".

De positie en groeikansen van DailyFresh Logistics in de AGF markt in Europa hebben volgens Niels Sneek de doorslag gegeven om deze nieuwe uitdaging aan te gaan: "DailyFresh Logistics is een uniek bedrijf. Sinds de oprichting in 1998 heeft de onderneming op met name de Engelse en Ierse markten een sterke positie opgebouwd."

"Daarnaast tonen de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, zoals de nieuwe vestigingen in Duinkerken en Venlo en de verhuizing naar de nieuwe locatie in Maasdijk, aan dat het bedrijf vooruitstrevend is en sterk gericht is op het benutten van nieuwe kansen in de markt. Door de commerciële- en operationele slagkracht van de onderneming verder uit te bouwen en op te lijnen, inclusief de samenwerking met bestaande partners, moet het voor DailyFresh Logistics mogelijk zijn haar vleugels in Europa verder uit te slaan."

DailyFresh Logistics heeft vorige week op de beurs Fruit Logistica in Berlijn de eerste stappen van haar nieuwe strategische focus gepresenteerd. Met de introductie van het concept "Chain control in Fresh produce" zal DailyFresh Logistics zich de komende jaren nog sterker gaan richten op het leggen van de verbinding tussen klant, product en markt en het als logistieke dienstverlener aanbieden van een op maat gesneden oplossing richting de verschillende versketens.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions