Clicky

 
Transport Online - Opnieuw medewerker politie-eenheid Zeeland-West-Brabant geschorst

Opnieuw medewerker politie-eenheid Zeeland-West-Brabant geschorst

Opnieuw medewerker politie-eenheid Zeeland-West-Brabant geschorst
28-03-2022 20:03 | Binnenland | auteur ANP

TILBURG - De politie-eenheid Zeeland-West-Brabant is een disciplinair onderzoek begonnen tegen twee medewerkers die worden verdacht van grensoverschrijdend gedrag. Een van de twee medewerkers is geschorst, de andere is overgeplaatst, aldus de politie maandag. Eerder werden al vier andere agenten van deze eenheid buiten functie gesteld.

De maatregelen tegen de twee medewerkers houden verband met een intern onderzoek van de afdeling Veiligheid, Integriteit en Klachten. Dit onderzoek is gestart nadat eind januari meerdere politiemedewerkers bij onder meer leidinggevenden en vertrouwenspersonen melding hadden gemaakt van grensoverschrijdend gedrag door enkele collega's.

Begin februari werden op grond van de eerste resultaten twee agenten geschorst, aan het eind van de maand volgden nog eens twee medewerkers. Het vermoeden bestaat dat "deze zeer onwenselijke situatie al langere tijd heeft geduurd". Het zou vooral gebeurd zijn binnen één teamgebied, aldus de politie.

Het onderzoek is nog gaande en zal nog geruime tijd in beslag nemen. Over de precieze werkplaatsen van de agenten en het team worden geen mededelingen gedaan wegens de privacy.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden