Clicky


Anouk noemt gebrek aan communicatie na The Voice-rel alarmerend

Anouk noemt gebrek aan communicatie na The Voice-rel alarmerend
28-03-2022 19:41 | Showbizz | auteur ANP

Anouk heeft nadat de misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland eerder dit jaar aan het licht waren gekomen, niemand van het programma meer gesproken over de situatie. Dat vertelt de zangeres maandag in een interview tijdens De Coen en Sander Show op Radio 538. Anouk noemt het gebrek aan communicatie alarmerend.

Op de vraag of ze ooit nog eens terug zou keren als jurylid bij een programma als The Voice, moet de zangeres het antwoord schuldig blijven. "Ik weet niet of ik weer mee zou willen werken, er zal wel eerst een flinke bezem door die toko moeten worden gehaald. Maar het feit dat ik nog niks heb gehoord, voorspelt ook niet veel goeds", aldus Anouk.

Volgens de zangeres zal er toch eerst goed gepraat moeten worden met iedereen om te kijken of en hoe het beter kan. Dat dit tot op heden nog niet is gebeurd, is volgens het jurylid al een teken aan de wand. "Dat er niemand op de hoogte wordt gehouden en dat er niet meer gesproken wordt vind ik al een 'red flag'. Want als er niet wordt gepraat, krijg je ook niks beters."

Gillend speenvarken

Het laatste contact dat de zangeres had, was met RTL-directeur Peter van der Vorst. Die hing volgens Anouk "als een gillend speenvarken" aan de lijn nadat zij in januari op Instagram had gezegd dat ze niks meer met het programma te maken wilde hebben. Hij zou haar "een backstabber" hebben genoemd en Anouk hebben gezegd dat ze er samen uit moesten komen omwille van "de goede band" die ze hadden. "Maar die hebben we helemaal niet, ik heb die man drie keer gezien. We hebben gewoon een zakelijke afspraak", zegt de zangeres.

"Dat vond ik een beetje vreemd", vervolgt Anouk. "Ik zei: 'gast, houd gewoon je waffel dicht. Je kan beter beginnen tegen die gasten die hun lul niet in hun broek kunnen houden en niet tegen mij', en daarna heb ik nooit meer iemand gesproken."