Clicky

 
Transport Online - Familiebedrijf De Haan viert 245-jarig jubileum

Familiebedrijf De Haan viert 245-jarig jubileum

Familiebedrijf De Haan viert 245-jarig jubileum
28-03-2022 16:25 | Transport | auteur Redactie

ALBLASSERDAM - Met de levering van één trekschuit aan Adriaan de Haan, gedocumenteerd op 21 mei 1777, begon de geschiedenis van familiebedrijf De Haan. Sindsdien is De Haan de keuze voor mensen die grenzen willen verleggen, dromen navolgen en het avontuur aangaan. Met 21 auto’s en meer dan 100 man eigen personeel heeft De Haan zich anno 2022 tot een betrouwbaar, internationaal gerenommeerd verhuisbedrijf ontwikkeld met wereldwijde accreditaties. Met wortels in de Alblasserwaard sinds 1777 en expertise plus hoge kwaliteit dienstverlening wereldwijd kunt u veilig op De Haan bouwen.

De visie van het maatschappelijk betrokken verhuisbedrijf is om mensen bij een verhuizing zich zo snel mogelijk weer thuis te laten voelen. Met een uitgebreid pakket aan mogelijke verhuisdiensten vervullen zij dit met persoonlijke aandacht, kennis van zaken en aanpassingsvermogen. Daarom zorgt het bedrijf onder andere voor de overdracht van kennis, vaardigheden en bezieling door oudere en ervaren medewerkers te koppelen aan jongere medewerkers.

Ook in de bedrijfsvoering van De Haan is durven ontdekken en flexibiliteit verankerd. Ze doen wat ze beloven en het liefst nog meer dan dat. Oer-Hollands, betrouwbaar en resultaatgericht: het gewone ongewoon goed doen! En wat laat deze klantgerichtheid en kwaliteit beter zien dan De Haan’s continue hoge klantbeoordelingen (gemiddeld een cijfer 9/10!).

Geïnspireerd door de prachtige geschiedenis van De Haan is er in het pand aan de Edisonweg in Alblasserdam een historische overlegruimte ingericht. Daarin staan onder andere een fotocollage met acht generaties De Haan, een 100 jaar oude scheepslamp, een tafel gemaakt van een antieke verhuiskist en een speciaal koffietafelboek met inspirerende foto’s, samengesteld door oud-directeur Wim de Haan (1941).

De beelden visualiseren waar De Haan voor staat: duurzaamheid, kwaliteit, passie en continuïteit. De sfeervolle ruimte speelt tevens in op de veranderende functie van het kantoor. Het is het visitekaartje van het succes van het zelfstandige, internationale verhuisbedrijf dat nog steeds volledig in familiehanden is.

Met dankbaarheid en vertrouwen kijkt De Haan naar de toekomst. Het 245-jarig jubileum van De Haan zal gedurende dit jaar met verschillende acties en sociale activiteiten gevierd worden met medewerkers, klanten, relaties en via onze goede doelen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden