Transport Online - TANS viert 25-jarig bestaan

TANS viert 25-jarig bestaan

TANS viert 25-jarig bestaan
05-02-2010 13:13 | Overig | auteur de redactie
TANS, leverancier van onder andere TMS en WMS software viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. In 1985 begon TANS (toen nog als onderdeel van Miniware) met de verkoop van transportsystemen op pc's.

Daarvoor al verkocht TANS samen met de toenmalige NOB Wegtransport meer dan 600 zogenaamde Tradicom systemen voor vrachtuitwisseling op de Philips P2000 homecomputer. In 1990 verrichtte huidig directeur René Knapen een management buy-out nadat het bedrijf in zwaar weer terecht was gekomen.

In 2000 trad Hans Koopmans, toenmalig manager support en operations, toe tot de directie.

TANS begon na de m.b.o. meteen met het standaardiseren van het Transport Management Systeem.en heeft nu 370 klanten waarvan er bijna honderd in de jaren tachtig klant zijn geworden. Hieruit blijkt de leverancierstrouw en de tevredenheid van de klanten.

Op 22 april organiseert TANS een symposium in het Evoluon in Eindhoven. Tijdens dit symposium worden de resultaten van een enquête, die TANS onder haar klanten hield, toegelicht. De enquête, die een hoge respons had, laat zien hoe de ondernemers georganiseerd zijn en over de toekomst denken.

Het symposium omvat ook een beurs waar maar liefst 18 partners waar TANS mee samenwerkt, hun producten en diensten tonen. Sprekers op het symposium zijn Leo Quax, directeur bij St. van den Brink en Paul Smit, cabaretier en infotainer.

Naast het symposium zijn er dit jaar nog enkele commerciële activiteiten. Zo zal er elk kwartaal een pakket in de schijnwerper staan.

De directie voorziet voor de toekomst een gestage autonome groei. Zelfs in het moeilijke jaar 2009 groeide het aantal klanten met 23 en dat werd voornamelijk bereikt doordat klanten wisselden van leverancier. TANS zet stevig in op uitbreiding van de softwarefunctionaliteit en zal dit jaar nog 3 nieuwe modules op de markt brengen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions