Clicky

 
Transport Online - Onderzoek naar oorzaak fataal ongeval Chaam loopt nog

Onderzoek naar oorzaak fataal ongeval Chaam loopt nog

Onderzoek naar oorzaak fataal ongeval Chaam loopt nog
27-03-2022 14:45 | Ongevallen | auteur ANP

CHAAM - De politie weet nog niet wat de oorzaak is van het ongeval zaterdagmiddag in het Noord-Brabantse Chaam, waarbij twee kleine kinderen om het leven kwamen. De auto waarin zij samen met nog een ander kind onder de 5 jaar en hun moeder zaten, reed op een nagenoeg rechte weg tegen een boom aan, meldt de politie zondag.

Het verhoor van de moeder, die de auto bestuurde, vindt pas later plaats, omdat de gezondheid van de vrouw voorgaat, en vanwege de "dramatische situatie" waarin ze verkeert, aldus de politie.

De auto botste zaterdag rond 16.45 uur op de Oude Bredasebaan op een boom. Getuigen verleenden eerste hulp. Een van de kinderen, een 4-jarige, was er slecht aan toe en moest meteen gereanimeerd worden, maar dat mocht niet meer baten. De vrouw en twee andere kinderen, onder wie een baby, werden naar verschillende ziekenhuizen gebracht. In de loop van de avond overleed de baby aan zijn verwondingen.

Voor de getuigen is Slachtofferhulp ingeschakeld. Familieagenten worden ingezet om de contacten te onderhouden tussen het onderzoeksteam en de nabestaanden en om hen "op allerlei manieren bij te staan in deze moeilijke tijden". De politie meldt verder intens mee te leven met de familie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats