Clicky


Albert Verlinde noemt uitspraken over Humberto Tan 'heel erg'

Albert Verlinde noemt uitspraken over Humberto Tan 'heel erg'
26-03-2022 10:38 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Albert Verlinde heeft nog steeds veel spijt van zijn uitspraken over Humberto Tan eerder dit jaar. De showbizzdeskundige noemt het "echt heel erg" dat hij de presentator beschuldigde van mogelijk grensoverschrijdend gedrag ten tijde van Tans talkshow RTL Late Night.

Verlinde, die eerder al zijn excuses aanbood voor zijn opmerkingen in Shownieuws, voelt zich nog steeds schuldig. "Ik kan er niet verder op ingaan, maar daar heb ik spijt van", zegt hij in de AD-bijlage Mezza. Tan heeft aangifte gedaan om de "lasterlijke" uitspraken.

Verlinde maakte de opmerkingen in een gesprek over de meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. "Ik wilde iets heel anders zeggen, maar dat verdween in de impact die die uitspraak van mij had", legt hij uit. "Het ging niet om Humberto, wat ik wilde zeggen is dat we breder moeten kijken dan alleen naar The Voice. Het geldt trouwens voor tv én theater. Dat was het verhaal dat ik wilde vertellen. Ik had Humberto's naam niet moeten noemen. Het is een soort blinde vlek geweest."