Clicky

 
Transport Online - Contargo lanceert Frankfurt-Antwerpen-shuttle

Contargo lanceert Frankfurt-Antwerpen-shuttle

Contargo lanceert Frankfurt-Antwerpen-shuttle
25-03-2022 09:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

FRANKFURT AM MAIN - Contargo Industriepark Frankfurt-Höchst breidt haar spoordiensten uit. Vanaf 4 april 2022 biedt het bedrijf een nieuwe spoorverbinding voor containervervoer aan tussen Frankfurt en Antwerpen. De Frankfurt-Antwerpen-shuttle start met een vast schema en rijdt één keer per week op en neer. Hiermee maakt Contargo haar vervoersaanbod in Frankfurt nog flexibeler.

De trein vertrekt op maandag in Frankfurt en komt op dinsdag bij de eerste terminal in Antwerpen aan (1700). Op woensdag doet hij de terminals 869 en 913 aan en vervolgens rijdt hij weer naar Frankfurt.

"Met de Frankfurt-Antwerpen-shuttle bieden wij verladers uit de regio en aangrenzende deelstaten een prima alternatief om de haven van Antwerpen te bereiken", zegt Kawus Khederzadeh, directeur van Contargo Industriepark Frankfurt-Höchst. "Deze verbinding is ecologisch en economisch zinvol en bovendien een goede aanvulling op het gecombineerd vervoer met binnenschepen."

Verder verhoogt Contargo Industriepark Frankfurt-Höchst de frequentie van de reeds bestaande spoorverbinding naar Rotterdam (Frankfurt-Rotterdam-shuttle) van twee keer naar drie keer per week.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden