Transport Online - Nieuw landelijk MAN-occasioncenter

Nieuw landelijk MAN-occasioncenter

Nieuw landelijk MAN-occasioncenter
19-01-2010 19:09 | M.A.N. | auteur de redactie
BIJSTERHUIZEN - Een voordelige gebruikte vrachtwagen en tóch de zekerheid van een internationale garantieservice. MAN Nederland Dealer zorgt ervoor dat de chauffeur waar dan ook gebruik kan maken van haar Europese servicenetwerk.

Maar bij aankoop is het wel zo slim om keus te hebben uit een ruim aanbod van hoge kwaliteit. Hoe en waar? Maar liefst 9000 m² uitbreiding bij de MAN-dealer te Bijsterhuizen. In een professionele showroom komen occasions van landelijke MAN-dealers bijeen. Maatwerkwensen zijn snel uit te voeren in de naastgelegen reparatieruimte. En voor wie in de buurt komt, is er binnenkort de moderne truckwash.

Showroom met uitstraling
Top Used is de naam van het nieuwe concept, dat juni 2010 volledig in bedrijf zal zijn. Volgens verwachting is de marktbehoefte groot. Directeur Freek Steinmann van de dealervestiging te Bijsterhuizen: "Klanten hebben behoefte aan een zo compleet mogelijk aanbod op één locatie."

"De kwaliteitseisen van MAN-occasions zijn hoog, de investeringskosten lager. Wij bouwen een prachtige ontvangstruimte. Een showroom met uitstraling die recht doet aan het imago van onze gebruikte vrachtwagens."

De klant kan in een keer alles bezichtigen, makkelijk vergelijken en profiteert bij aanschaf automatisch van de 5 zekerheden van het garantieplan van MAN. De maximaal 54 maanden oude occasions tellen weinig kilometers en worden standaard onderworpen aan een uitvoerige inspectie. Dankzij de 'MAN 24 uur service' én 'n garantieoptie tot zelfs een miljoen kilometer is de betrouwbaarheid van elke occasion volledig gewaarborgd.

Betrouwbare occasions op maat
Het leeuwendeel van het centrale aanbod bestaat uit gebruikte MAN-vrachtwagens. Dit A-merk, al zeven keer truck van het jaar, staat ongetwijfeld zijn MANnetje. Want dankzij een levenslange service en onderhoud is de MAN-occasion na vele jaren nog in goede staat. Het aanbod blijft continu uit meer dan 100 eenheden bestaan. Ook is er keuze uit occasions van andere merken, afhankelijk van inruil bij dealers in het land.

Behalve trucks bestaat het aanbod uit getrokken materieel, zoals opleggers en aanhangers. De voorbereidingen voor de nieuwe centrale mega-showroom zijn in volle gang, het huidige aanbod is alvast digitaal te bezichtigen op www.man-topused.nl. De specifieke wensen van de klant staan centraal.

"We maken bewust de combinatie tussen de landelijke showroom met gebruikte wagens en het dealerbedrijf met reparatieafdeling. Zo kunnen wij elke occasion geheel op maat maken. De technische expertise is ter plekke, inclusief magazijn met onderdelen.

Wil de klant een extra brandstoftank, zwaailichten, zonneklep of spoiler? Of een nieuwe APK, stoel of aanpassing van de slaapruimte? Alles is snel te realiseren in de nabij gelegen werkplaats", motiveert de optimistische directeur.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions