Transport Online - Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity bieden samen one-stop-shop voor webwinkels

Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity bieden samen one-stop-shop voor webwinkels

Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity bieden samen one-stop-shop voor webwinkels
18-01-2010 10:07 | Overig | auteur de redactie
VIANEN – Logistiek dienstverlener Van de Scheur Logistiek gaat een strategische samenwerking aan met IT leverancier IT-Ernity. Beide bedrijven combineren hun e-fulfilment-totaaloplossingen. Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity nemen zowel het bouwen van de webwinkel als het verwerken van bestellingen inclusief voorraadbeheer en levering aan de klant op zich.

Webwinkels krijgen hiermee een one-stop-shop op het gebied van e-commerce en kunnen zich volledig richten op hun kerntaak: de webwinkel zelf. Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity presenteren hun gecombineerde totaaloplossingen op 20 en 21 januari 2010 op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht (standnummer A046).

Webwinkeliers kunnen hun logistieke processen volledig uitbesteden en gebruikmaken van de Service Portal die Van de Scheur Logistiek en IT-Ernity samen hebben ontwikkeld. Deze portal is direct gekoppeld aan de webwinkel en biedt diverse diensten, zoals voorraadbeheer (24 uur per dag inzichtelijk), orderbeheer en verkoopstatistieken.

IT-Ernity kan voor webwinkeliers in spe ook een webwinkel op maat bouwen. IT-Ernity zorgt voor alle koppelingen tussen bestaande of in opdracht gebouwde webwinkels met de logistieke processen van Van de Scheur Logistiek. De webwinkelier kan zich op deze manier geheel richten op zijn core-business: het verkopen van producten en/of diensten.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van professionele en goed vindbare webshops: van front-end tot en met de achterliggende administratieve processen", zegt Sebastiaan de Koning, algemeen directeur van IT-Ernity.

"Wij zijn zeer verheugd dat we door de samenwerking met Van de Scheur Logistiek daar nu ook logistieke dienstverlening aan kunnen toevoegen, zodat we een compleet one-stop-shop-pakket aan webwinkeliers kunnen bieden."

"Met onze e-fulfilment-diensten bieden we onze klanten een compleet geïntegreerd logistiek systeem voor webshops", zegt Hanno van de Gronden, Business Development Manager bij Van de Scheur Logistiek.

"Hiervoor koppelen we een e-fulfilment-module aan de internetwinkel. Deze module communiceert automatisch met onze Service Portal, waardoor we het complete proces tussen frond-end en back-end stroomlijnen. Dit maakt een zeer snelle en betrouwbare levering van producten aan webwinkelklanten mogelijk."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions