Transport Online - Organisatie tevreden over inschrijvingen Carrosserie Vakdagen

Organisatie tevreden over inschrijvingen Carrosserie Vakdagen

Organisatie tevreden over inschrijvingen Carrosserie Vakdagen
15-01-2010 10:12 | Transport Compleet | auteur de redactie
GORINCHEM - Claudy Bekmann beursorganisator van beide Carrosserie Vakdagen (Hardenberg en Gorinchem) vertelt: "Wij zijn zeer tevreden over de voortgang van de a.s. Carrosserie Vakdagen Hardenberg. Ruim 85% van de stands zijn momenteel al verkocht. Dat betekent dat er ongeveer 40 à 50 stands nog verkocht moeten worden. Alle hallen worden daarmee tijdens Carrosserie Vakdagen Hardenberg in april in gebruik genomen, dus hebben we de maximale capaciteit die er op dit moment is in Hardenberg."

Ook over het deelnemersveld is Bekmann tevreden. "Wij hebben nu al een zeer gevarieerd en interessant deelnemersveld. De variatie is goed en we hebben grote belangrijke namen als exposant. Enkele namen VOLVO, Krone, Scarabee, Nooteboom, DAF, Combigroep, Euromaster, Continental Banden Groep, Groeneveld en Palfinger Nederland."

"Gelukkig zijn Carrosserie Vakdagen in trek. Zowel exposanten als bezoekers lijken de Carrosserie Vakdagen met toenemende mate te waarderen. Hoewel deze vakbeurs vooral is gericht op bezoekers uit de regio Noord- Oost en Midden Nederland, zien wij steeds vaker dat bezoekers uit het hele land naar Carrosserie Vakdagen Hardenberg én Gorinchem komen. Dit betekent dat deze vakbeurs voor een groot vakpubliek gewoon niet meer te missen is."

"Dit komt door het succes van voorgaande jaren" verklaart Bekmann. "Het succes van afgelopen editie Carrosserie Vakdagen Hardenberg 2009 wat resulteerde in 18.227 bezoekers. Ook onze full-service-formule, lage deelnemerskosten, de kleinschaligheid, goede kwaliteit van bezoekers en een duidelijk aanwijsbaar resultaat in de vorm van direct klantencontact spreekt deze vakbeurs de exposanten en bezoekers enorm aan."

Aanmelden kan nog steeds: Neemt u dan contact op met de beursorganisatie, Claudy Bekmann , tel. 0523-289888Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions