Transport Online - Pon benoemt nieuwe CEO voor MAN import- en retail-activiteiten in Frankrijk en Benelux-landen

Pon benoemt nieuwe CEO voor MAN import- en retail-activiteiten in Frankrijk en Benelux-landen

Pon benoemt nieuwe CEO voor MAN import- en retail-activiteiten in Frankrijk en Benelux-landen
14-01-2010 16:47 | M.A.N. | auteur de redactie
Xeno Grimmelt volgt Phil van Haarlem op als CEO MAN Region West. Nieuwe positie voor Hans van der Valk in Pon Automotive directie.

Xeno Grimmelt (38) zal op 1 mei 2010 benoemd worden tot CEO van MAN Region West. Grimmelt trad in 1995 in dienst bij Pon’s Automobielhandel en nam in 2007 de positie van Groepsdirecteur Wholesale op zich, waarmee hij toetrad tot de groepsdirectie van Pon Automotive. In zijn nieuwe rol wordt Grimmelt verantwoordelijk voor alle MAN activiteiten in Frankrijk, België en Nederland, met Parijs als standplaats.

Hij volgt in deze rol Phil van Haarlem (65) op, die sinds de joint venture van MAN en Pon in 2007 de import- en dealerorganisaties in Frankrijk, België en Nederland heeft gestroomlijnd. Van Haarlem blijft op projectmatige basis aan bij Pon.Met het vertrek van Grimmelt naar MAN volgt een verschuiving binnen de directie van Pon Automotive.

Op 1 april 2010 wordt Hans van der Valk (50) benoemd tot Groepsdirecteur Wholesale, waarmee hij de verantwoordelijkheid over alle Nederlandse auto-importactiviteiten overneemt. Van der Valk heeft sinds 1994 bij Pon’s Automobielhandel diverse directieposities vervuld en is sinds januari 2009 werkzaam als Groepsdirecteur Retail Pon Automotive.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions