Clicky

 
Transport Online - Vincent Logistics overgenomen door Berto group

Vincent Logistics overgenomen door Berto group

Vincent Logistics overgenomen door Berto group
23-03-2022 11:25 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HERSTAL - Om zijn toekomst veilig te stellen en zich gunstig te positioneren om de komende uitdagingen het hoofd te bieden, heeft Vincent Logistics besloten om zich per 10 maart 2022 aan te sluiten bij de Berto Group. 

Opgericht in 1963 door Emile Berto, is het gelijknamige transportbedrijf vandaag de dag een Franse leider in de verhuur van vrachtwagens met of zonder chauffeur. Steunend op de complementariteit van haar activiteiten, gecontroleerde externe groei en een bijzonder aantrekkelijk personeelsbeleid, wenste de Berto Group haar activiteiten in Europa verder te ontwikkelen door ode overname van Vincent Logistics, die naast België, Luxemburg en Slowakije ook een vestiging in het Nederlandse Maastricht heeft.

Concreet verwierf de Berto Group, gevestigd in Avignon (Frankrijk), alle aandelen in het kapitaal van Vincent Logistics, met behoud van Julian, Maxim, Caroline en Jean Vincent als operationele managers van het bedrijf; de strategische richting zal voortaan rechtstreeks worden uitgevoerd door de Berto Group. De wettelijke naam van het bedrijf blijft ongewijzigd.

In 2021 realiseerde de Berto Group, die ongeveer 4.000 medewerkers telt, een omzet van bijna 350 miljoen euro, in heel Frankrijk maar ook in Polen, Spanje, Italië, Duitsland en in Marokko.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden