Clicky

 
Transport Online - Trunkrs compenseert bezorgpartners voor gestegen brandstofkosten

Trunkrs compenseert bezorgpartners voor gestegen brandstofkosten

Trunkrs compenseert bezorgpartners voor gestegen brandstofkosten
23-03-2022 10:46 | Financieel | auteur Redactie

NIEUWEGEIN - Trunkrs, specialist in same day en next day delivery, bevriest de brandstofkosten voor bezorgpartners. Hiermee wil de bezorgspecialist voorkomen dat hun partners in de problemen komen door de hogere brandstofkosten.

Stijgende kosten

Nu de brandstofprijzen enorm zijn gestegen, wordt de rekening van die prijsstijging vaak bij de onderaannemers en bezorgers zelf neergelegd. Daardoor wordt het voor hen steeds lastiger om het hoofd boven water te houden. “Het is niet fair om de rekening bij onze bezorgpartners neer te leggen”, zegt Jan Wijn, CEO van Trunkrs. “Wij zijn met elkaar verantwoordelijk voor een betrouwbare bezorging van de pakketten van onze klanten, de webshopeigenaren. Daarvoor vertrouwen we op onze bezorgpartners en werken we nauw met hen samen. Als er dan een uitdaging komt, zoals hogere brandstofprijzen, is het niet meer dan normaal dat wij ook samenwerken om dat op te lossen. In dit geval betekent het dat Trunkrs de hogere kosten de komende periode voor haar rekening neemt en deze niet bij de vervoerder zelf neerlegt.”

Compenseren

Bezorgpartners van Trunkrs worden voor de hogere brandstofprijzen gecompenseerd ten opzichte van de prijzen in week acht van dit jaar. De partners ontvangen per kilometer een brandstofvergoeding die wordt berekend naar de huidige brandstofkosten ten opzichte van de peildatum.

Trunkrs vergoedt de brandstofcompensatie in de huidige situatie voor de bezorgpartners. “Iedereen wordt geraakt door de hogere brandstofkosten. Trunkrs staat garant voor een goede bezorgervaring. Als de prijzen van bezorging voor de consument blijven stijgen, heeft dat impact op de klantbeleving. Daar willen we consument en webshopeigenaren bij ondersteunen. Daarom zijn wij gaan rekenen wat wij kunnen betekenen om in de gehele keten de kosten beperkt te houden. Vanuit die gedachte nemen wij graag onze verantwoordelijkheid richting onze klanten en onze bezorgpartners.”

Foto's

  • J.Roeland
    SCHENK
  • J.Roeland
    SCHENK
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden