Clicky

 
Transport Online - GLP koopt 31.200 M2 Grade A warehouse in Dordrecht

GLP koopt 31.200 M2 Grade A warehouse in Dordrecht

GLP koopt 31.200 M2 Grade A warehouse in Dordrecht
22-03-2022 11:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

AMSTERDAM - GLP, een van de grootste investeerders en ontwikkelaars van logistieke warehouses en distributieparken in Europa, heeft vandaag aangekondigd dat het een 31.200 M2 Grade A warehouse in Dordrecht heeft aangekocht. Deze high-end logistieke ontwikkeling, genaamd A16 Cargo Center, zal begin april 2022 op turnkey basis worden opgeleverd. Het pand is voor lange termijn verhuurd aan Picnic, een in Nederland gevestigde Europese e-commerce retailer op het gebied van online boodschappen.

A16 Cargo Center ligt op DistriPark Dordrecht, een logistieke toplocatie in Nederland. Het is een duurzaam logistiek bedrijventerrein vlakbij de zeehavens van Rotterdam en Moerdijk. Het ligt ook aan een van de belangrijkste logistieke routes, direct aan de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) met aansluiting op de A15 (Maasvlakte-Nijmegen-Ruhrgebied), met een goede ontsluiting op provinciale wegen. Deze locatie biedt een uitstekende uitvalsbasis voor zowel de Randstad als West-Brabant met en 1,3 miljoen klanten binnen 30 minuten rijden.

A16 Cargo Center is een hoogwaardig gebouw, met een vrije hoogte van 12,2 meter, veel kantoorruimte en 187 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een BREEAM Excellent-classificatie, inclusief duurzaamheidsvoorzieningen zoals Ledverlichting, oplaadpunten voor elektrische voertuigen, warmtebesparende maatregelen en nog te installeren zonnepanelen.

Philippe Hendriks, Country Director Nederland & België bij GLP, zegt hierover: "De acquisitie van deze hoogwaardige, moderne en duurzame opslagfaciliteit, gelegen in een van de best verbonden gebieden van Nederland, is een zeer waardevolle kans voor GLP. Niet alleen markeert het de meest recente stap in onze sterke expansie in het land, maar het past ook perfect in de onze Environmental, Social en Governance (ESG) strategie als je kijkt naar het profiel van het bedrijventerrein, de asset en de huurder."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden