Clicky

 
Transport Online - Twee verdachten vast voor fatale steekpartij Rosmalen

Twee verdachten vast voor fatale steekpartij Rosmalen

Twee verdachten vast voor fatale steekpartij Rosmalen
19-03-2022 23:35 | Misdaad | auteur ANP

ROSMALEN - De politie heeft in Rosmalen twee verdachten, twee meisjes van 16 en 17 jaar, aangehouden in verband met een fataal steekincident op het terras van een eetgelegenheid zaterdagavond. Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Den Bosch die aanvankelijk zwaargewond was, is overleden. De steekpartij gebeurde na een ruzie, meldt de politie.

Het steekincident vond plaats aan de Driesprong in het centrum van Rosmalen. Op een van de terrassen daar was rond 21.30 uur een ruzie ontstaan tussen een aantal gasten, aldus een politiewoordvoerder. "Wat de precieze aanleiding voor die ruzie was, wordt nog onderzocht." Het slachtoffer werd door iemand die bij de ruzie betrokken was gebeld om te komen. Toen hij bij het terras aankwam, werd de man gestoken. Zwaargewond stak hij daarna het plein over naar een andere horecagelegenheid. Ambulancepersoneel ontfermde zich daar over het slachtoffer en ook de traumahelikopter werd ingezet. Maar uiteindelijk overleed het slachtoffer ter plaatse.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Er wordt technisch onderzoek verricht en agenten spreken met getuigen. De twee verdachten, een 17-jarig meisje uit Den Bosch en een 16-jarig meisje uit Rosmalen, zitten nog vast voor verder onderzoek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden