Clicky


 


Twintig nieuwe bussen voor Winzenhöler GmbH

Twintig nieuwe bussen voor Winzenhöler GmbH
17-03-2022 15:54 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

STUTTGART - Winzenhöler GmbH & Co. KG, een busmaatschappij die vanuit het zuiden van Hessen opereert, heeft haar vloot vernieuwd met twintig nieuwe bussen van de merken Mercedes-Benz en Setra. Deze bussen zijn gekozen na het winnen van een Europese aanbesteding in opdracht van transportvereniging Rhein Main Verkehrsverbund (RMV).

Negen Setra S 416 LE business low-entry bussen en een Setra S 415 LE business bus zullen de X-Bus-lijnen van Darmstadt naar Darmstadt-Dieburg en Odenwald rijden. Tien Mercedes-Benz Citaro stadsbussen, waaronder acht gelede voertuigen, zullen verschillende regionale buslijnen in Darmstadt-Dieburg en Odenwald bedienen.

Elk van deze voertuigen heeft een Sideguard Assist-systeem aan boord. Dit systeem waarschuwt de buschauffeur voor bewegende objecten aan de toegangszijde, wat helpt om voetgangers en fietsers te beschermen.

Dit middelgrote bedrijf, opgericht in 1933 en beheerd door de derde generatie zoon Christian Winzenhöler, exploiteert ongeveer vijftig bussen vanuit het hoofdkantoor in Groß-Zimmern en vanuit Industriepark Höchst en vervoert dagelijks enkele duizenden passagiers in het Rijn-Main-gebied. Het richt zich op de districten Darmstadt-Dieburg, Odenwald en de steden Frankfurt am Main en Darmstadt.

Servicecontracten zorgen ervoor dat de ingezette bussen betrouwbaar blijven. "Premium" OMNIplus-servicecontracten stellen bedrijven in staat om langetermijnvoorspellingen te doen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat bussen altijd beschikbaar zijn. Deze contracten dekken zowel onderhoud als reparaties aan het gehele voertuig en de aandrijflijn, inclusief alle reparaties die verband houden met slijtage.

Foto's

 • Bentvelzen Transport
  Bentvelzen Transport
 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions