Clicky

 
Transport Online - Dode in woning Amsterdam-West door misdrijf om het leven gekomen

Dode in woning Amsterdam-West door misdrijf om het leven gekomen

Dode in woning Amsterdam-West door misdrijf om het leven gekomen
15-03-2022 17:02 | Misdaad | auteur Redactie

AMSTERDAM - De man die vorige week dood werd aangetroffen in een woning in Amsterdam-West is door een misdrijf om het leven gekomen, meldt de politie.

Op woensdag 9 maart werd rond twee uur in een woning aan de Houtrijkstraat een stoffelijk overschot van de man gevonden. Politiemensen hebben de woning afgezet. Tactisch en forensisch rechercheurs zijn direct een onderzoek gestart.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een Team Grootschalig Opsporing (TGO) onder supervisie van een officier van justitie van het Amsterdamse parket.

De identiteit van de man is vastgesteld. Het gaat om de 62-jarige bewoner van de woning in de Houtrijkstraat in de Spaarndammerbuurt. De man bleek al langere tijd dood te zijn.

Zaterdag heeft sectie plaatsgevonden op het stoffelijk overschot en daarbij werd door de forensische-patholoog vastgesteld dat de man door een misdrijf om het leven was gekomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer de man overleden is maar rekening wordt gehouden met enige weken geleden.

De politie is dringend op zoek naar mensen die informatie hebben over de gewelddadige dood van het slachtoffer. Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen die het slachtoffer kenden en die nog niet met de politie hebben gesprokenNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions