Clicky

 
Transport Online - Ernstig gewonde bij ongeluk met vrachtwagen op N348 [+foto's]

Ernstig gewonde bij ongeluk met vrachtwagen op N348

Ernstig gewonde bij ongeluk met vrachtwagen op N348 [+foto's]
15-03-2022 12:32 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

VILSTEREN - Bij een ongeluk op de Deventerweg (N348) tussen Ommen en Lemelerveld is dinsdagochtend een automobilist ernstig gewond geraakt. Het ging rond 08:20 uur mis, toen de automobilist vanaf de parallelweg de provinciale weg ter hoogte van Jongerencamping Dennenoord begon over te steken. Een vanaf Lemelerveld komende vrachtwagen werd daarbij schijnbaar over het hoofd gezien.

De auto werd door de vrachtwagen vol geschept op de bestuurders deur, waarna de auto op de kop in een droge sloot langs de kant van de weg terechtkwam. De tevergeefs ondernomen uitwijkpoging van de vrachtwagenchauffeur, in combinatie met de harde klap zorgde ervoor dat de aanhangwagen van de combinatie kantelde.

Gelukkig reden er op de tegemoetkomende rijbaan op dat moment geen voertuigen, en had een afslaand busje voldoende ruimte. De combinatie kwam uiteindelijk een kleine honderd meter na de plek van het ongeval tot stilstand. De voor dierentransporten geschikte combinatie was leeg, en ondanks de zware impact van het ongeval bleef de chauffeur fysiek ongedeerd.

De bestuurder van de personenauto zat bekneld in de auto, en moest door de brandweer worden bevrijd. Om dat mogelijk te maken werd met hydraulisch gereedschap de beide deuren en de tussenstijl aan de bereikbare passagierskant verwijderd. Met een rugplank en vereende menskracht kon de bestuurder vervolgens uit de auto worden getild.

Tijdens de hulpverlening en de nasleep van het ongeval werd de N348 tussen Ommen en Lemelerveld volledig afgesloten. De ravage is groot, en de weg ligt bezaaid met brokstukken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats