Clicky


Steef, Profile Nooteboom, in het zonnetje gezet vanwege uitlijnspecialiteiten

Steef, Profile Nooteboom, in het zonnetje gezet vanwege uitlijnspecialiteiten
14-03-2022 11:15 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

LEIDEN - Afgelopen vrijdag werd Steef, Profile Nooteboom Leiden, verrast door bezoek vanuit Profile Truck Europe. Dankzij Steef zijn expertise op het gebied van uitlijnen en balanceren, zijn er diverse “probleem voertuigen” zichtbaar verbeterd na een bezoek bij Profile Nooteboom. Zowel bij eigen klanten van Nooteboom als landelijke klanten van Profile Truck Europe, weet Steef positieve resultaten te behalen. Als dank hiervoor, werd hij deze dag in het zonnetje gezet.

Al geruime tijd ontvangt Profile Truck Europe positieve reacties van klanten die zeer tevreden zijn over de resultaten van het uitlijnen en hoe Steef de chauffeurs benadert in zijn uitleg.

Zo ook bij de landelijke Profile Tymacon klant Mebin, onderdeel van de Heidelberg Cement Group uit Den Bosch. Patrick Vogels (maintenance planner Fleet Mebin) kreeg meerdere klachten van chauffeurs dat hun vrachtwagen trilt en wegloopt. Gezien de hoeveelheid meldingen was dit een klacht om zeer serieus te nemen.

Maar waar begint de aanpak om deze klachten op te lossen? De eerste stap was naar de garage van het desbetreffende truckmerk om bepaalde zaken uit te sluiten zoals bijvoorbeeld de aandrijflijn, vering etc. Dit mocht helaas niet baten.

Tijdens een kwartaalmeeting met John Loos (salesmanager Profile Truck Europe) werd dit onderwerp besproken en werd Steef van Profile Nooteboom Leiden genoemd, een begrip in het vak. Gezien de resultaten die hij reeds behaald heeft bij Jongeneel Transport, kreeg Steef het vertrouwen om ook de vrachtwagens van Mebin onder handen te nemen.

Na de afspraak voor de eerste vrachtwagen is resultaat al duidelijk merkbaar. Het corrigeren van de uitlijning van de gestuurde assen, het balanceren van alle posities en het monteren en draaien op velg van diverse banden, hebben ervoor gezorgd dat het voertuig zonder trillingen recht over de weg rijdt.

Dan is het probleem mechanisch opgelost en zijn de werkzaamheden afgelopen. Maar nee, nu komt er nog een specialiteit van Steef boven. Hij neemt de chauffeur letterlijk aan de hand mee naar het voertuig en vertelt met enthousiasme wat hij heeft gedaan. Dit geeft de chauffeurs inzicht in de materie en werkzaamheden.

Patrick Vogels: “Los van de kennis die hij geeft over de voertuigen, vind ik de manier waarop Steef vol passie spreekt over de werkzaamheden geweldig, wees zuinig op de man die met grote liefde de vrachtwagens weer in lijn zet!”