Clicky


Emirates hervat vluchten van en naar Vietnam

Emirates hervat vluchten van en naar Vietnam
10-03-2022 16:02 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Reizigers die Vietnam willen bezoeken, kunnen vanaf 13 maart weer met Emirates naar de Aziatische bestemming vliegen. Tegelijkertijd met de hervatting van commerciële Emirates vluchten naar Vietnam, zijn passagiers naar Ho Chi Minh City en Hanoi niet langer verplicht om speciale toestemming van de overheid te ontvangen om het land binnen te komen. Ook hoeven bezoekers alleen nog maar in thuisquarantaine.

Versoepelde maatregelen

Bij aankomst in Vietnam moeten passagiers van alle nationaliteiten voor drie dagen zelf in thuisquarantaine gaan als zij volledig zijn gevaccineerd of een herstelbewijs hebben. Passagiers die niet volledig gevaccineerd zijn moeten zeven dagen in thuisquarantaine. Voor meer informatie over de voorwaarden om Vietnam binnen te reizen, kunnen passagiers de pagina met reisrestricties op emirates.com raadplegen. Reizigers worden dringend verzocht om de geldende toelatingsvoorwaarden te controleren voordat ze hun vlucht boeken.

Ruimte en comfort

De Emirates vluchten naar beide bestemmingen worden uitgevoerd met een Boeing 777-300ER in een tweeklasse configuratie. Het widebody toestel op de vluchten EK392/393 en EK394/395 biedt de ruimte en het comfort van 42 ligstoelen in Business Class en 382 stoelen in Economy Class.

Emirates heeft de vluchten naar meer dan 120 bestemmingen binnen het uitgebreide wereldwijde netwerk veilig hervat via de hub van Emirates in Dubai.