Clicky

 
Transport Online - Man overlijdt na val tussen wal en schip in Volkeraksluizen

Man overlijdt na val tussen wal en schip in Volkeraksluizen

Man overlijdt na val tussen wal en schip in Volkeraksluizen
10-03-2022 09:56 | Incidenten | auteur Redactie | Esther van der Wal

WILLEMSTAD - Een medewerker van een schip dat bij de Volkeraksluizen in Willemstad lag is in de vroege ochtend van donderdag 10 maart 2022 om het leven gekomen door een noodlottig ongeval. Zijn lichaam werd rond 05.00 uur vrijgegeven door de officier van justitie, nadat er onderzoek naar de toedracht was gedaan.

Omstreeks 03.00 uur werden hulpdiensten via 112 gebeld door de schipper van de boot, omdat een van zijn medewerkers overboord was gevallen. Politie, ambulances en een traumahelicopter werden naar Willemstad gestuurd door het Operationeel Centrum. De schipper heeft de man zelf uit het water gehaald. Hulpverlening mocht helaas niet meer baten, de man was al overleden.

Politiemensen van Forensische Opsporing zijn ter plekke geweest om onderzoek te doen. Er is geen sprake van een misdrijf, meldt de politie. Door hen zijn onder andere camerabeelden bekeken waarop het ongeval is te zien.

Omdat de familie van de (buitenlandse) medewerker nog niet in kennis is gesteld, kan de politie nog geen identiteitsgegevens delen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden