Clicky

 
Transport Online - Schop in de grond voor nieuwe huisvesting van Pluim Apeldoorn BV

Schop in de grond voor nieuwe huisvesting van Pluim Apeldoorn BV

Schop in de grond voor nieuwe huisvesting van Pluim Apeldoorn BV
09-03-2022 10:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

APELDOORN - Op maandagmorgen 28 februari hebben Barry van der Haar (Pluim Apeldoorn BV) en Wethouder Jeroen Joon op “De Ecofactorij” symbolisch de eerste schop in de grond gezet voor het nieuwe distributiecentrum van waaruit Pluim Apeldoorn de komende jaren haar logistieke en productie-activiteiten zal ontplooien.

Pluim Apeldoorn is gespecialiseerd in productie, transport, distributie en op- en overslag. Goederen kunnen worden opgeslagen in het warehouse, nationaal en internationaal worden getransporteerd en productiematig worden verwerkt in onder andere krimpverpakkingen, displays en combinatie trays.

Grote getalen aan goederen worden dagelijks verwerkt voor de verkoop in bekende winkelketens binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten. Wekelijks vertrekken er tientallen containers naar onder meer de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Op een kavel van 45.000 m2 op bedrijfsterrein “De Ecofactorij” wordt gestart met de oprichting van een bedrijfsgebouw met kantoren van in totaal 22.000 m2. Het pand zal volledig voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energieprestatie. Bij volledige bezetting zullen zo’n 150 mensen werk vinden op deze locatie.

Barry van der Haar: “Met deze start komt een lang gekoesterde droom uit om op deze fantastische zichtlocatie de groei die ons bedrijf doormaakt te kunnen realiseren. De Ecofactorij grenst met de A1 en de A50 zowel aan de oost/west- als aan de noord/zuid as van het (inter)nationale snelwegnetwerk, en nét buiten de drukte van de randstad. De ideale plek om onze klanten nu en in de toekomst te kunnen bedienen!”

Wethouder Jeroen Joon is bijzonder verguld met de vestiging van Pluim. “Het geeft het belang van voldoende beschikbaarheid van bedrijfsterreinen in Apeldoorn maar weer eens aan. De afgelopen twee jaar is het met de uitgifte zo snel gegaan dat we met man en macht aan het werk zijn om extra hectares te ontwikkelen. Ik wil zeker Apeldoornse ondernemers optimaal kunnen bedienen in hun groeibehoefte. De uitbreiding van De Ecofactorij is daarbij een hele belangrijke toevoeging.

De geplande ingebruikname van de nieuwbouw is voorzien voorjaar 2023.

Foto's

  • Vydraulics
    Vydraulics
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden