Clicky

 
Transport Online - Dode en twee gewonden door steekpartij in Leeuwarden

Dode en twee gewonden door steekpartij in Leeuwarden

Dode en twee gewonden door steekpartij in Leeuwarden
06-03-2022 10:09 | Misdaad | auteur ANP

LEEUWARDEN - Door een steekpartij in de nacht van zaterdag op zondag in Leeuwarden is een dode gevallen. Volgens de politie gaat het om een vrouw uit de Friese hoofdstad. Ook raakten een 25-jarige en een 30-jarige man uit Leeuwarden gewond bij de steekpartij. De politie heeft een 27-jarige man uit het Groningse Leek aangehouden.

Om 03.36 uur kreeg de politie een melding van een brand in een huis aan de Tweebaksmarkt. Het bleek om een kleine brand te gaan, die de brandweer snel kon blussen. In de woning vonden agenten de overleden vrouw en een zwaargewonde man. Later meldde een andere gewonde man zich bij een ambulance.

Enige tijd na het geweld kwam de politie een auto op het spoor met daarin de mogelijke verdachte. De 27-jarige man, die verdacht wordt van betrokkenheid bij het steekincident, werd rond 05.00 uur aangehouden.

Over de toedracht van de steekpartij kan de politie nog niets zeggen, die wordt nog onderzocht. Zo wordt er in en rond de woning onderzoek gedaan en praten agenten met de slachtoffers en eventuele andere betrokkenen. De politie roept getuigen op zich te melden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden