Transport Online - GLT Interlift opent webwinkel

GLT Interlift opent webwinkel

GLT Interlift opent webwinkel
09-09-2009 19:14 | Overig | auteur de redactie
GLT Interlift heeft haar onderdelen activiteiten vergroot en heeft voor verdere uitbreiding een webwinkel op de site www.glt-interlift.nl geactiveerd, waar de bezoeker onderdelen kan bestellen voor diverse merken laadkleppen.

GLT verkoopt en levert onderdelen uit voorraad voor de merken: ANTEO – MBB INTERLIFT - RICON.

Door een samenwerkingsovereenkomst tussen GLT Interlift BV en HF Hydraulfunktion uit Zweden, is het assortiment uitgebreid met hydraulische en elektrische componenten voor aggregaten van merken: HYDAC – HALDEX – HESSELMAN – OIL SISTEM – BOSCH REXROTH – HYDR-APP.

De brede ervaring bij GLT op het gebied van laadkleppen heeft doen besluiten om zich extra te specialiseren in Hydrauliek en elektrische componenten van aggregaten. Ook wordt het assortiment uitgebreid met verschillende typen complete aggregaten van HF, die ook toepasbaar zijn voor iedere object wat een hydraulisch aggregaat nodig heeft, dit kan zijn in o.a. de carrosseriebouw, scheepsbouw, landbouw, wegenbouw enz.

De webshop zal zeker de komende tijd verder worden uitgebreid en aangepast, naar gelang de vraag en de behoefte uit de markt. Alle relaties van GLT kunnen via de webshop zich aanmelden en een eigen account openen, waardoor deze direct over hun gegevens kunnen beschikken en gemakkelijk kunnen bestellen.

©Transport Online | Esther van der Wal- de VriesNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions