Transport Online - ICTS Trailerverhuur breidt uit

ICTS Trailerverhuur breidt uit

ICTS Trailerverhuur breidt uit
08-09-2009 12:26 | Trailerbouwers | auteur de redactie
VUREN - ICTS Trailerverhuur specialist in verhuren/ leasen van opleggers in zowel lange als korte termijn huur/ lease en de verkoop en huur/koop constructies van gebruikte trailers is uitgegroeid tot een internationaal verhuurbedrijf.

De gehele groep heeft inmiddels vestigingen in België, Duitsland en Nederland. In België bestaat het bedrijf uit twee vestigingen, namelijk Zeebrugge en Zwijndrecht.(Antwerpen)
Naast verhuuractiviteiten beschikken beide vestigingen ook over reparatie en service activiteiten die vallen onder ICTS services NV.

In Duitsland is midden vorig jaar een vestiging opgestart in Wuppertal en inmiddels is het klanten bestand naar behoren gegroeid.In Nederland is de hoofdvestiging al jaren gevestigd in Vuren.
Begin 2008 is een depot geopend in Waddinxveen. Recentelijk is ICTS B.V. uitgebreid met 2 depots. Namelijk Uithoorn en Duiven. Beide vestigingen hebben het gehele assortiment trailers beschikbaar.

Door de uitbreiding van beide depots heeft ICTS B.V. momenteel een geografische spreiding over het midden van het land bewerkstelligd, wat zeker van belang is voor de kort termijn huur. Extra uitbreidingen in andere delen van het land staan nog op stapel.

De vraag naar Mega's schuifzeiltrailers voor zowel lange en als korte termijn is binnen onze organisatie toegenomen, hierdoor is recentelijk besloten om de vloot met een serie Mega's uit te breiden die momenteel worden uitgeleverd. De trailers zijn voorzien van schuifzeil, schuifdak en hefdak en vaste achterdeuren.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions