Transport Online - RTH FleetManager reduceert kosten wagenparkbeheer

RTH FleetManager reduceert kosten wagenparkbeheer

RTH FleetManager reduceert kosten wagenparkbeheer
05-08-2009 17:55 | Overig | auteur de redactie
Bedrijven met een wagenpark, groot of klein, geven doorgaans veel te veel geld uit aan dit wagenpark. Een goed inzicht in de wagenparkkosten, efficiënt beheer van het wagenpark en deskundig advies waar het de diverse aspecten van het fleetmanagement aangaat, kunnen enorm veel geld besparen.

Het reduceren van de wagenparkkosten voor ondernemers is precies de doelstelling van het nieuwe bedrijf RTH FleetManager. Het bedrijf is gespecialiseerd in beheer van en advisering rondom wagenparken, zowel groot als klein. Onder ‘wagen’ wordt in dit geval alles verstaan met wielen binnen een onderneming. Van personenauto's en bestelauto's tot aan het zware materieel, zoals vrachtwagens en combinaties. Van één enkel voertuig tot grote vloten, ongeacht merk of fabrikant.

RTH FleetManager biedt zowel het complete beheer van professionele wagenparken aan als de advisering daaromtrent. Desgewenst licht RTH FleetManager alle facetten van het wagenparkbeheer stap voor stap door: van factuurcontrole, het monitoren van de prestaties van het materieel tot aan de gemaakte leveranciersafspraken. Ook een quick scan is mogelijk bij RTH, in dat geval worden alle facetten van het wagenparkbeheer onderzocht en wordt gekeken waar eventueel op bespaard zou kunnen worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,830
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions