Clicky

 
Transport Online - GLT Interlift toont op Carrosserie Vakdagen nieuwe laadklep

GLT Interlift toont op Carrosserie Vakdagen nieuwe laadklep

GLT Interlift toont op Carrosserie Vakdagen nieuwe laadklep
28-07-2009 09:47 | Transport Compleet | auteur de redactie
Op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem toont GLT INTERLIFT op stand 134 de nieuwe ANTEO 2 cilinder laadklep en een deel van het onderdelen assortiment.

Het meest verkochte type laadklep van ANTEO is de F3M075 een 2 cilinder laadklep met een aluminium platform. Anteo heeft de 2 cilinder uitvoering vernieuwd en de klep is nog stabieler geworden, de klep heeft een stabiliteit wat nagenoeg geen ander merk kan bieden. In vergelijking met een 4 cilinder uitvoering is de klep net zo stabiel.
Het verschil tussen de 2 en de 4 cilinder uitvoering is, dat de 2 cilinder uitvoering uiteraard 2 cilinders heeft, eenvoudiger is uitgevoerd met een o.a. een mechanische bodemscheefstelling en het platform opent door zijn eigen gewicht.De nog hogere stabiliteit komt door het nieuwe ontwerp van de draagarm en door een nieuwe ontwerp van het platform. Tevens is het eigen gewicht afgenomen met 20 kg en weegt volledig kompleet met platen, bekabeling en bumper 220 Kg.


In Nederland zijn in 2001 en 2002 een respectabel aantal Anteo laadkleppen met 2 cilinder uitvoering geleverd die hun diensten ruimschoots hebben bewezen en zeker ook wat betreft de stabiliteit.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions