Transport Online - 5.400 Chauffeurs FleetBoard Drivers League presteren op het hoogste niveau

5.400 Chauffeurs FleetBoard Drivers League presteren op het hoogste niveau

5.400 Chauffeurs FleetBoard Drivers League presteren op het hoogste niveau
22-07-2009 10:13 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
De kwalificatiewedstrijden in de Drivers League zijn ten einde en de finalisten zijn bekend. In totaal hebben 5.400 uiterst gemotiveerde chauffeurs tijdens nationale wedstrijden laten zien hoe ook op een extreem zuinige manier topprestaties geleverd kunnen worden.

Tot de gekwalificeerden behoren twee chauffeurs van Smeets Ferry. Ze reden hun dagelijkse ritten veilig en efficiënt en behaalden daarbij uitstekende resultaten in de FleetBoard voertuiganalyse van verbruik en slijtage-invloeden zoals anticiperend rijden, snelheidsschommelingen en remgedrag.

Tot de gekwalificeerden behoren twee chauffeurs van Smeets Ferry, die de overwinning in de Benelux behaalden. Zij nemen het in de finale op 12 september 2009 in het Duitse Wörth op tegen collega's uit Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Roemenië en Oostenrijk. Tijdens dit live-evenement valt dan de beslissing, welke vrachtwagenchauffeur in de diverse disciplines het zuinigst, efficiëntst en veiligst rijdt.Er worden dit jaar talrijke prijzen uitgeloofd. Maar het ging om veel meer dan om het winnen alleen. De chauffeurs lieten bij iedere rit opnieuw zien, dat zij kampioenen in hun vak zijn en een bijdrage kunnen leveren aan grote brandstofbesparingen. Zij reden in hun nationale wedstrijden ongelofelijk economisch en bewezen eens te meer, hoe belangrijk hun bijdrage is aan het succes van de onderneming waarvoor zij werken.

De winnaar krijgt een twee-persoons DTM VIP arrangement voor de finale op het circuit van Hockenheim.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,326

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions