Clicky

 
Transport Online - 14-jarige scholier gewond na steekpartij op Rotterdamse school

14-jarige scholier gewond na steekpartij op Rotterdamse school

14-jarige scholier gewond na steekpartij op Rotterdamse school
22-02-2022 14:14 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - [update 19:50 uur] Een 14-jarige scholier uit Rotterdam is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een steekpartij op de Rotterdamse middelbare school het Designcollege. De politie meldt een 13-jarige jongen en medescholier, eveneens uit Rotterdam, te hebben aangehouden. Later dinsdag maakte de politie bekend nog een verdachte te hebben aangehouden: een jongen van 15 uit Rotterdam.

Aan de steekpartij ging een ruzie vooraf. Het slachtoffer heeft meerdere steekwonden opgelopen, zo meldde een politiewoordvoerder al eerder. De jongen is naar het ziekenhuis gebracht en is buiten levensgevaar.

Na het incident, dat iets voor 13.00 uur aan de Beukelsdijk gebeurde, heeft de politie onderzoek gedaan op de school en "met veel leerlingen en docenten gesproken over wat er precies is gebeurd". Leerlingen zijn geschrokken, aan hen wordt slachtofferhulp geboden en de school vangt hen op, aldus de politie.

Het is niet voor het eerst dat het Designcollege te maken krijgt met geweld. In 2018 werd de Rotterdamse scholiere Hümeyra op 16-jarige leeftijd doodgeschoten in de fietsenstalling van de school. Bekir E., die haar langdurig stalkte en vaak met de dood bedreigde, is daarvoor vorig jaar veroordeeld tot twintig jaar cel en tbs met dwangverpleging.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden