Transport Online - Renault Trucks Benelux verhuist naar Brasschaat

Renault Trucks Benelux verhuist naar Brasschaat

Renault Trucks Benelux verhuist naar Brasschaat
12-06-2009 19:20 | Renault | auteur de redactie
Vanaf 1 september 2009 verhuist Renault Trucks Benelux naar Brasschaat, ten noordoosten van Antwerpen. De reden hiervoor is de centrale ligging in de Benelux. Renault Trucks Benelux was immers al langer van plan om de importeursfuncties centraal in de Benelux te groeperen. In Brasschaat zullen ongeveer 80 mensen werken, afkomstig van verschillende vestigingen in Nederland en België.

Alle administratieve en operationele diensten van Renault Trucks zullen worden samengebracht in het nieuwe gebouw in Brasschaat. Het gaat om de voormalige Luitenant Coppens-kazerne aan de Sint-Jobsesteenweg, een zone die de gemeente Brasschaat al langer een nieuwe bestemming wilde geven. Er is veel aandacht besteed aan het creëren van een groene en aangename werkomgeving, een voorwaarde voor Renault Trucks.De locatie is ideaal: de personeelsleden van de Nederlandse vestigingen in Nieuwegein en Tiel kunnen de Antwerpse Ring immers links laten liggen. En met de recente opening van het nabijgelegen treinstation van Brecht, biedt ook het openbaar vervoer meer dan voldoende mogelijkheden.

Trainingscentrum
Renault Trucks zal er niet alleen een kantorencomplex in gebruik nemen, maar ook een gloednieuw trainings- en opleidingscentrum. Dit centrum zal zowel aangewend worden voor de opleiding van eigen personeelsleden, als die van het hele Renault Trucks-netwerk. Daarbij hoort onder andere een ruime werkplaats voor voertuigen en motoren. Ook het Used Truck Center van Renault Trucks krijgt een onderkomen op de nieuwe site. In totaal beschikt Renault Trucks in Brasschaat over een oppervlakte van zowat 1.800 m².Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions