Clicky


FreightNed Group neemt BeLo Logistiek over

FreightNed Group neemt BeLo Logistiek over
21-02-2022 12:00 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

RIDDERKERK - met ingang van 1 maart 2022 maakt BeLo Logistiek B.V. te Bleiswijk onderdeel uit van de FreightNed Group in Ridderkerk. Onder leiding van de directieleden Lorenzo Bruni, Bertus Kling (BeLo Logistiek) en Ronald de Rijke (Algemeen Directeur FreightNed Group) zal BeLo Logistiek haar dienstenpakket voortzetten en uitbreiden als FreightNed Zwaar Transport B.V.

Hoogwerkers, heftrucks, shovels en/of andere zware goederen die qua lengte, breedte en hoogte niet voldoen aan de voorschriften voor het gebruikelijke wegvervoer is de tak die FreightNed hiermee vanuit de eigen groep kan aanbieden door deze stap.

Lorenzo en Bertus zijn blij met het samengaan. “We zien binnen de FreightNed Groep veel mogelijkheden om verder door te groeien met onze machine transport activiteiten. FreightNed heeft een zeer sterke focus op sales waar we door de operationele drukte en huidige structuur zelf geen mogelijkheden meer voor hadden. Tevens kunnen we zowel de BeLo klanten als de FreightNed klanten veelzijdiger diensten aanbieden.”

Ronald de Rijke, algemeen directeur van de FreightNed Group zegt: “Door deze stap kan FreightNed naast het huidige Europese wegtransport, Benelux distributie, ocean, intermodal, bulk/binnenvaart en opslag en handling ook het gehele pakket machine transport, bouw gerelateerd transport en zwaar transport aanbieden. Daarnaast is de modaliteit meteen operationeel inzetbaar, en is ons huidige Sales Team van zeven collega’s weer verder uitgebreid."