Clicky

 
Transport Online - Sony Music stopt samenwerking met Lil Kleine

Sony Music stopt samenwerking met Lil Kleine

Sony Music stopt samenwerking met Lil Kleine
20-02-2022 23:37 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Sony Music stopt per direct de samenwerking met Lil Kleine. De platenmaatschappij heeft dat besloten nadat de rapper afgelopen week drie nachten vast zat op verdenking van een poging tot zware mishandeling of mishandeling.

"Sony Music neemt de aantijgingen tegen Lil Kleine zeer serieus en tolereert op geen enkele manier het gedrag dat te zien is op de beelden die rondgaan op sociale media", staat in een verklaring van Sony. "Dit conflicteert ernstig met de waarden van ons bedrijf." Sony stopt daarom de werkrelatie met de artiest. Het bedrijf wilde eerder deze week nog niet reageren op het incident.

Lil Kleine kondigde recent de samenwerking met Sony Music aan, nadat hij had gemeld de samenwerking met zijn platenlabel TopNotch te verbreken. TopNotch, dat eerder deze maand nog wel zijn plaat Ibiza Stories uitbracht, liet vrijdag weten niets meer met de rapper te maken willen hebben. Het label is gestopt met de promotie van de muziek van Lil Kleine.

Lil Kleine zou het hoofd van zijn vriendin Jaimie Vaes tussen een autodeur hebben geklemd. De rechter-commissaris besliste woensdag dat de 27-jarige artiest, wiens echte naam Jorik Scholten is, de cel mocht verlaten in afwachting van het onderzoek. Het Openbaar Ministerie ging tegen die beslissing in beroep.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden