Clicky

 
Transport Online - LAG Trailers ontwerpt eigen AdBlue installatie

LAG Trailers ontwerpt eigen AdBlue installatie

LAG Trailers ontwerpt eigen AdBlue installatie
17-02-2022 16:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BREE - LAG ontwerpt een AdBlue losinstallatie onder eigen goedkeuring. De AdBlue losinstallatie heeft geen bewegende onderdelen en bezit de mogelijkheid om er een additiefpomp aan te koppelen.

LAG Trailers bezit een schat aan ervaring in de brandstof- en tankersector en weet bijgevolg exact aan welke vereisten een losinstallatie moet voldoen. Vandaar dat het bedrijf zelf een nieuwe AdBlue-losinstallatie ontwerpt. Het nieuwe ontwerp heeft geen bewegende onderdelen. Dit vermindert slijtage en de nood aan service.

De belangrijkste eigenschap van de nieuwe installatie is de mogelijkheid om er een additiefpomp aan te koppelen. Dit is een steeds vaker voorkomende vraag vanuit de markt.

Master Designer Verstraten verklaart het als volgt: "We stelden een nood vast in de markt. Om een Adblue-pomp optimaal te laten functioneren is een additief onontbeerlijk. Hier komt onze AdBlue-installatie zeker goed van pas."

LAG Trailers zal de eigen AdBlue-tankers standaard voorzien van deze mogelijkheid.

De nieuwe losinstallatie is volledig in-house ontworpen bij LAG Trailers te Bree. Het bedrijf produceert en monteert de nieuwe onderdelen volledig op de eigen productiesite te Limburg. Verder gebruikt het bedrijf ook Belgische pompen van het merk Packo die zich uitstekend lenen tot het pompen van AdBlue.

De LAG Groep behelst meerdere ondernemingen binnen Europa. Het bedrijf stelt circa 500 mensen tewerk via productiefaciliteiten, service werkplaatsen en saleskantoren in België, Nederland, Polen en andere Europese landen. Deze Europese industriële groep concentreert zich op het produceren van brandstofwagens, tankwagens, bulkwagens, bulkcontainers en containerchassis voor het intermodale verkeer met een hoog afwerkingsniveau en een sterke after sales service.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,472
Diesel2,312

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden