Clicky


Vernieuwde Citroën C5 Aircross vanaf mei in Nederland

Vernieuwde Citroën C5 Aircross vanaf mei in Nederland
16-02-2022 14:15 | Bedrijfsauto Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - De Citroën C5 Aircross is sinds 2018 het topmodel van Citroën in Nederland. De auto is het toonbeeld van comfort en klasse. De C5 Aircross is wereldwijd al zo'n 250.000 keer verkocht, waarvan bijna 4.700 in Nederland. In mei verschijnt de gefacelifte C5 Aircross, die nog luxer en moderner is. De vernieuwde Citroën C5 Aircross wordt leverbaar in vijf uitvoeringen.

Live: de basisversie van de nieuwe C5 Aircross levert niets in aan comfort en veiligheid en is zeer compleet uitgerust met onder andere wielophanging met Progressive Hydraulic Cushions®, drie afzonderlijk in lengterichting verschuifbare en neerklapbare zitplaatsen achterin met verstelbare rugleuning, en het Safety Pack, dat Active Safety Brake en Lane Departure Warning omvat.

Verder is deze uitvoering ook uitgerust met onder meer een digitaal en volledig aanpasbaar 12,3‑inch display, automatische 2-zone airconditioning en lichtmetalen 18-inch wielen.

Met de facelift is de uitvoering Live ook uitgerust met verstelbare lendensteunen voor de bestuurdersstoel en een tweede USB-poort in de middenconsole.