Clicky

 
Transport Online - Transporten voor Rozenoordbrug in de nacht van 28 februari, 2, 14 en 16 maart 2022

Transporten voor Rozenoordbrug in de nacht van 28 februari, 2, 14 en 16 maart 2022

Transporten voor Rozenoordbrug in de nacht van 28 februari, 2, 14 en 16 maart 2022

AMSTERDAM - Het zuidelijke deel van de Rozenoordbrug heeft onderhoud nodig en krijgt extra ondersteuning. De werkzaamheden aan het steunpunt in de Amstel zijn volgens planning verlopen. Nu zijn de steunpunten aan de Amsteldijk en Ouderkerkerdijk aan de beurt.

Stalen frames leveren de benodigde ondersteuning. Hiervoor zijn 4 nachtelijke transporten nodig. Deze vinden plaats in de nacht van 28 februari, 2, 14 en 16 maart 2022.

Speciaal transporten

Voor de aanvoer van vier stalen frames vinden er in de nacht speciaal transporten plaats met begeleidingsauto's. Per transport levert Rijkswaterstaat één frame af. Vanwege de afmetingen van het frame mogen deze speciaal transporten pas 's avonds de weg op. Vanaf de snelweg rijdt het transport stapvoets naar de bouwplaats van de Rozenoordbrug.

Verkeersregelaars zijn tijdens de nacht aanwezig om het bouwverkeer op de Amsteldijk en de Ouderkerkerdijk/Jan Vroegopsingel te begeleiden. Overig verkeer kan niet langs het transport rijden en moet rekening houden met extra reistijd vanwege een verkeersstop of omrijden.

Het stalen frame wordt liggend vervoerd, weegt 45.000 kilo, heeft een lengte van 18 m en is 4,5 m breed

Zodra het transport op de bouwplaats staat, kan het verkeer weer passeren. De nachtelijke transporten worden ter plaatse aangekondigd op gele borden.

Vanaf 07.00 uur verplaatst Rijkswaterstaat het frame met een kraan en zet het rechtop om het vervolgens te plaatsen tussen de steunpunten op de plateaus. Per frame heeft de aannemer ongeveer een week nodig voor montage.

Nachttransporten Ouderkerkerdijk

Op maandagnacht 28 februari en woensdagnacht 2 maart verwachten we de transporten tussen 04.00 en 06.00 uur. Het duurt ongeveer een uur voordat het transport bij de Rozenoordbrug is. Verkeer wordt tegengehouden.

Nachttransporten Amsteldijk

Op maandagnacht 14 en woensdagnacht 16 maart verwachten we de transporten tussen 04.00 en 06.00 uur. Het duurt ongeveer een uur voordat het transport bij Rozenoordbrug is. Verkeer wordt tegengehouden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden