Clicky


Bergingsbedrijf A. Barendregt wordt bedreigd na beëindiging truckersprotest

Bergingsbedrijf A. Barendregt wordt bedreigd na beëindiging truckersprotest
13-02-2022 14:40 | Overig | auteur Redactie | MEDIAWATCH

DEN HAAG - Tijdens de truckersdemonstatie van Freedom Convoy Nederland in Den Haag afgelopen zaterdag, een protest tegen de coronamaatregelen, werd takel- en bergingsbedrijf A. Barendregt ingeschakeld om vrachtwagens weg te slepen mochten de vrachtwagenchauffeurs niet vrijwillig vertrekken. Dat wordt het bedrijf bepaald niet in dank afgenomen, meldt Hart van Nederland.

Vanwege die actie lag het verkeer in een deel van het centrum plat en daar wilde de politie een einde aan maken. Uiteindelijk hoefde het takelbedrijf er niet aan te pas te komen en vertrokken de vrachtwagenchauffeurs uit eigen beweging, maar het feit dat het bedrijf alleen al werd opgeroepen en ter plaatse kwam, zorgde voor veel woede op social media.

Aan de lopende band wordt opgeroepen het bedrijf op Google Maps slechte recensies te geven en dat gebeurt ook massaal: het bedrijf krijgt nu slechts anderhalve ster, aldus Hart van Nederland. "Laat je niet helpen door hun", staat er nu onder meer geschreven. "Ze steunen dictatuur."

Kijk hier de reportage van Hart van Nederland