Clicky

 
Transport Online - Man die weigert mondkapje te dragen bijt spoorwegmedewerker in been [+foto]

Man die weigert mondkapje te dragen bijt spoorwegmedewerker in been

Man die weigert mondkapje te dragen bijt spoorwegmedewerker in been [+foto]
10-02-2022 20:07 | Buitenland | auteur Redactie | Esther van der Wal

OLDENBURGER - Een 50-jarige Afrikaanse man heeft woensdagavond een beveiligingsmedewerker van Deutsche Bahn in zijn been gebeten op het Centraal Station van Oldenburg. De man moest in een ziekenhuis worden behandeld aan de wond.

Het incident gebeurde rond 21.20 uur. Omdat de 50-jarige zich op het Centraal Station van Oldenburg bevond, ondanks dat hem de toegang tot het gebouw was ontzegd omdat hij geen mondkapje droeg, werd hij benaderd door een spoorwegmedewerker. Hoewel de man niet van plan was met de trein te reizen, wilde hij het station niet verlaten en reageerde hij agressief.

Toen de spoorwegmedewerkers de man naar de uitgang wilden begeleiden, viel de 50-jarige op de grond en beet een DB-beveiligingsmedewerker in het been. De politie boeide de weerbarstige man en namen hem mee naar het bureau.

De beet scheurde de broek van de spoorwegamedewerker en liet een bloedende wond achter in het been van de man. Het slachtoffer moest poliklinisch worden behandeld in een ziekenhuis.

De politie is een strafzaak gestart tegen de 50-jarige Togolees wegens het toebrengen van lichamelijk letsel. Daarnaast volgt er een onderzoek naar of de man wel legaal in Duitsland vertoefd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden