Clicky


Bob Saget vermoedelijk overleden na val in hotelkamer

Bob Saget vermoedelijk overleden na val in hotelkamer
10-02-2022 07:56 | Showbizz | auteur ANP

Ruim een maand na het onverwachte overlijden van Bob Saget is duidelijk geworden waaraan de komiek uiteindelijk overleden is. Hoewel in eerste instantie werd gedacht aan een hartaanval of beroerte, blijkt nu dat Saget zeer waarschijnlijk is gevallen in zijn hotelkamer en daarbij zijn hoofd ernstig gestoten heeft. Dit meldt TMZ.

Saget had niet direct door wat de gevolgen van zijn val waren en ging een dutje doen om bij te komen van de show die hij de avond daarvoor gegeven had. Helaas werd de geliefde televisiester nooit meer wakker en is hij volgens de autoriteiten uiteindelijk overleden aan een hersenbloeding, die veroorzaakt werd door zijn val.

Er werden geen sporen van alcohol of drugs in zijn bloed aangetroffen, waardoor Saget's dood als een zeer trieste samenloop van omstandigheden is te omschrijven. Zijn familie heeft ook gereageerd: "Nu we weten wat er zich daadwerkelijk heeft afgespeeld, vonden we het niet meer dan normaal om dat ook met Bob's fans te delen. De artsen hebben ons gezegd dat Bob is overleden door een 'hoofd trauma', met andere woorden: hij is waarschijnlijk gevallen en die val is hem fataal geworden. Het is intens verdrietig voor iedereen die hem lief had, omdat Bob altijd zoveel voor anderen deed."